O Nama

Ortopedija Već 10  Godina Vaš Pouzdan Proizvodjač

Ortopedija je osnovana 2007 godine, po prvi put u Srbiji vodi se kao maloprodaja i proizvđač ortopedskih pomagala klase 1 i kategorije 10 i 12.  Ortopedija je jedan od vodećih firmi za proizvodnju ortopedske opreme sa desetine predstavništva u Evropi kao što su (Nemačka, Austrija, Turska, Francuska, Srbija). U proteklih par godina Ortopedija je izrasla u jednu od vodećih maloprodaja i proizvođača ortopedske opreme na teritoriji Srbije.

Nudimo Vam Siguran Kvalitet I Proveren Izvor Proizvoda

Direktno snabdevamo preko 40 najvećih klinika isključivo iz centralne Srbije kao i maloprodajne objekte tako i fizička lica. Naši partneri su proizvođači koji kvalitetom mogu garantovati najbolju uslugu našim kupcima. To obezbeđuje maksimalnu sigurnost u praćenju porekla i kvaliteta aparata koje prodajemo.

Povoljne Cene

Kada uporedite naše cene sa ostalim, uverićete se da su nase cene najmanje 20%  do 30% povoljnije od cena drugih prepordavaca i maloprodaja.

Danas Poručeno, Sutra Isporučeno.

Brza I tačna isporuka sa zaliha je visoko cenjena u krugu naših kupaca. Naš moto za isporuku glasi: Ako poručite  danas, dobijate robu sledeći dan.

Zagarantovani Kvalitet

Naša ponuda je velika u bilo kojem smislu, na svaki naš artikal izdajemo garanciju od 12-24 meseci.  Zato smo i najbolji na teritoriji Srbije.