O Nama

Ortopedija Addsk Već 10  Godina Vaš Pouzdan Proizvodjač

Ortopedija je osnovano 2007 godine, po prvi put u Srbiji i vodi se kao predstavnik i prepordavac Galena proizvoda. Galena proizvođjač jedan od vodećih firmi za proizvodnju medicinske opreme sa desetine predstavništva u Evropi kao što su (Nemačka, Austrija, Turska, Francuska, Srbija). U proteklih par godina Ortopedija je izrasla u jednu od vodećih dilera i prepordavca medicinske opreme, stomatološke, zubotehničke i antidekubitne opreme na teritoriji Srbije. Iskljucivo prodajemo aparate koji su proizvedeni u našoj firmi, svi aparati su NOVI  sa zagarantovanim kvalitetom i garancijom koji su fabrički testirani i upakovani sa svom pratećom opremom i pratecom opremom i dokumentacijom.

Nudimo Vam Siguran Kvalitet I Proveren Izvor Proizvoda

Direktno snabdevamo preko 40 najvećih klinika isključivo iz centralne Srbije kao i maloprodajne objekte tako i fizička lica. Naši partneri su proizvođači koji kvalitetom mogu garantovati najbolju uslugu našim kupcima. To obezbeđuje maksimalnu sigurnost u praćenju porekla i kvaliteta aparata koje prodajemo.

Povoljne Cene

Kada uporedite naše cene aparata  sa ostalim, uverićete se da su nase cene najmanje 20%  do 30% povoljnije od cena drugih prepordavaca i maloprodaja.

Danas Poručeno, Sutra Isporučeno.

Brza I tačna isporuka sa zaliha je visoko cenjena u krugu naših kupaca. Naš moto za isporuku glasi: Ako poručite  danas, dobijate robu sledeći dan.

Zagarantovani Kvalitet

Naša ponuda je velika u bilo kojem smislu, na svaki naš artikal izdajemo garanciju od 12-24 meseci.  Zato smo i najbolji na teritoriji Srbije.

Pozovi