Dostava

Pošiljke za područje Srbije Ortopedija šalje preko službe za distribuciju paketa PostExpres ili Bex. Kontakte podatke kao i više o načinu njihovog rada možete pročitati ovde i ovde.

Troškovi Za kupce u Srbiji obezbedili smo besplatnu isporuku za sve narudžbe preko 11000RSD (sa PDV-om) bez obzira na težinu paketa! Paketi ispod 11000RSD vrednosti naplaćuju se 300RSD do 400RSD. Za sva pitanja vezana za dostavu pomoći će vam naša SLUŽBA ZA POMOĆ STRANKAMA
Vreme isporuke paketa* 1 radni dan za porudžbine predate do 18h.
Pokušaj isporuke Kurirska služba za dostavu paketa pokušaće isporučiti paket dva puta. U slučaju da niko nije prisutan na datoj adresi, kurir će ostaviti paket u najbližem distribucionom centru gde ćete ga moći preuzeti u narednih 7 radnih dana.
Povrati Ukoliko vam proizvod iz bilo kog razloga nije po volji možete ga vratiti u roku od 15 dana ponošenjem zahteva za povrat koji prosledjujete na nas email. Nakon toga će vas neko iz administracije kontaktirati. Sve proizode nakon 15 dana kupovine za njih ne možete dobiti povrat novca.

*Vreme koje dostavnoj službi potrebno za isporuku paketa. Više informacija u vezi sa raspoloživosti zaliha možete naći na stranici željenog artikla.

Za bezbrižnu dostavu paketu uzmite u obzir sledeće:

  • Preporučljivo je da nam za adresu dostave, na koju želite primiti paket, date adresu gde je neko prisutan u toku celog dana. Možete nam dati i adresu sa posla ili vašeg suseda. Ukoliko želite da vam pošiljku isporučimo kasnije nego što je to uobičajeno, molimo Vas da se obratite našoj službi za pomoć kupcima. Ukoliko želite da promenite adresu nakon što je pošiljka već poslata, molimo da pozovete našu kontaktni centar.
  • Vodite računa o tome da Vaši podaci na vratima budu ispisani čitko, kako biste kuriru olakšali nalaženje vaše adrese. Ukoliko u trenutku dostave niko nije prisutan na adresi, kurir će pokušati dostavu još 1-2 puta.
Pozovi