Dostava

Pošiljke za područje Srbije Ortopedija šalje preko službe za distribuciju paketa PostExpres ili Bex.Kontak podatke kao i više o načinu njihovog rada možete pročitati ovde i ovde.

Troškovi

Za kupce u Srbiji obezbedili smo besplatnu isporuku za sve narudžbe preko 9.000RSD (sa PDV-om) bez obzira na težinu paketa! Za sva pitanja vezana za dostavu pomoći će vam naša SLUŽBA ZA POMOĆ STRANKAMA

Vreme isporuke paketa

1 radni dan za porudžbine predate do 18h. Na teritoriji Beograda isporuka može biti realizovana istog dana.

Povrat

Ukoliko vam proizvod nije stigao na vreme ili je oštećen možete ga vratiti nazad ponošenjem zahteva za povrat koji prosledjujete na nas email. Nakon toga će vas neko iz administracije kontaktirati. Sve proizode nakon 15 dana kupovine za njih ne možete dobiti povrat novca

Za bezbrižnu dostavu paketu uzmite u obzir sledeće:

  • Preporučljivo je da nam za adresu dostave, na koju želite primiti paket, date adresu gde je neko prisutan u toku celog dana. Možete nam dati i adresu sa posla ili vašeg suseda. Ukoliko želite da vam pošiljku isporučimo kasnije nego što je to uobičajeno, molimo Vas da se obratite našoj službi za pomoć kupcima. Ukoliko želite da promenite adresu nakon što je pošiljka već poslata, molimo da pozovete našu kontaktni centar.
  • Vodite računa o tome da Vaši podaci na vratima budu ispisani čitko, kako biste kuriru olakšali nalaženje vaše adrese. Ukoliko u trenutku dostave niko nije prisutan na adresi, kurir će pokušati dostavu još 1-2 puta.